Philips LED-halvljuslampor blir lagligt att eftermontera - Transportbilsdagen

Philips LED-halvljuslampor blir lagligt att eftermontera

Det är nu helt tillåtet att byta ut halogenlampan till förmån för en LED-lampa ämnat för halvljus. I vart fall om du sitter på Philips nya LED-lampor för halvljus, som fått grönt ljus av Transportstyrelsen.


Det handlar specifikt om Philips H4 respektive H7-halvljuslampor till cirka 350 fordonsmodeller. Något som täcker majoriteten av de europeiska märkena på marknaden. Vidare har Philips även fått halvljuslampor till ett flertal japanska modeller godkänt för Sverigemarknaden av Transportstyrelsen.

Byta ut original-halogenlampan mot en LED-lampa? Inga problem med Philips nya LED-halvljuslampor, som fått godkänt av Transportstyrelsen.


Notervärt är att konkurrenten Osram också fått godkänt av Transportstyrelsen för en rad LED-halvljuslampor.

10 Nov 2023 Nyheter