För utställare - Transportbilsdagen

För utställare

Transportbilsdagen riktar sig mot yrkesfolk som använder lätta transportbilar i tjänsten. Vår största målgrupp är hantverkare, men här hittar du även taxibolag, tjänstebolag, offentlig sektor och många fler. 

Vi tror på mässkonceptet som vårt medel då vi ser att det finns ett behov av att titta, känna och prova produkterna för att accelerera ett köpbeslut. Och för besökaren samlar vi hela branschen på ett och samma ställe.

77%

Gjorde affärer på plats

85%

Fick leads att följa upp

99%

Av våra besökare vill gästa eventet igen

Transportbilsdagen är Sveriges bästa och naturligaste mötesplats där yrkesfolk kan prata transportbilar med återförsäljare och biltillverkare. Med det breda utbudet av utställare, centrala läget för besökaren och möjligheten att få provköra transportbilen på en riktig bana, finns bästa tänkbara förutsättningar att göra affärer direkt på plats. Vill du ha mer information eller boka en plats, kontakta oss!

 

Vad säger tidigare utställare?

Eventet är bra anordnat, med flera olika delar av transportbilsaffären på samma ställe, med påbyggare och transportbilar på samma plats. Vilket lockar bra med folk som kommer dit och vill titta. Vi hade många provkörningar och mycket frågor om våra produkter under dagen. Våra återförsäljare sålde även flera bilar tack vare eventet och fick flera leads att jobba med efteråt.

Tobias Hägg, CV Manager

FORD SVERIGE