Om transportbilsdagen - Transportbilsdagen

Allt på ett och samma ställe.

Transportbilsdagen är branschdagen för dig som använder lätta transportbilar i ditt yrke.

Arrangör bakom eventet är tidningen DMH – Den Moderna Hantverkaren som såg att det saknades en modern mötesplats för personer som använder lätta Transportbilar i sitt yrke, samt där man som besökare får maximal utdelning av sin investerade tid. Rickard Carlsson, Publisher, berättar:

—Hela idén och tanken bakom Transportbilsdagen är att underlätta för användarna av lätta transportbilar och möjliggöra en neutral mötesplats där både tillverkare och återförsäljare av allt från transportbilar till bilinredning, tillbehör, bränsle, försäkringar och finanseringslösningar ska finnas representerade.

—Det som är unikt för Transportbilsdagen är att du som besökare inte bara får titta på bilarna, du får dessutom provköra de på plats. Det är en viktig del när man ska köpa en ny bil och det underlättar för användarna att kunna jämföra och ställa olika transportbilsmodeller mot varann.

På plats finns utställare inom alla tänkbara segment som tillverkare av transportbilar, bilinredning, däck & fälg, tillbehör & kringutrustning, försäkring & finansiering — allt för att du ska kunna hitta, provköra och skräddarsy din nya arbetshäst på plats.

Dessutom kan vi genom utställarna erbjuda kanondeals på plats exklusivt för Transportbilsdagens besökare!