Vanliga frågor - Transportbilsdagen

Vanliga frågor

Kostar det något att besöka Transportbilsdagen?
- Nej, det är helt gratis att besöka eventet. 

Vad ingår i min biljett?
- Inträde, fri parkering, ett exemplar av tidningen DMH, *chans att vinna superfina priser både före, under dagen och efteråt och självklart provkörning av cirka 50 bilmodeller samt obegränsad tid under dagen att titta på utrustning & tillbehör och träffa alla utställare.

Var arrangeras Transportbilsdagen?
- På Solvalla Travbana i Stockholm.

Jag har inte fått någon biljett efter att jag föranmält mig, vad gör jag?
- Kontakta info@transportbilsdagen.se så hjälper vi dig.

Behöver jag ha med mig en utskriven biljett för att bli insläppt?
- Nej, du får en QR-kod till den mail du angivit när du föranmälde dig. Denna scannar du vid entrén med hjälp av vår eventpersonal.

Om jag inte föranmält mig, kan jag ändå besöka Transportbilsdagen?
- Absolut, du är varmt välkommen! Du registrerar dig vid entrén, men är då inte med i tävlingen om Transportbilsdagens *fina priser. Det kommer dock finnas andra aktiviteter under dagen, du vill inte missa det.

Var finns den fria parkeringen och entrén för Transportbilsdagens besökare?
- Oavsett vilken avfart du kommer från, ta vänster upp för Travbanevägen mot Restaurang Solvalla och huvudentré. Åk alltså inte hela vägen ner till Travsportens hus eller Stora entrén. Från parkeringen är det skyltat till entré och registrering.

Finns det mat och dryck på Transportbilsdagen?
- Ja! Viserverar smarriga kolgrillade korvar med tillbehör. Läsk och mineralvatten finns att skölja ner med. Och självklart kaffe på maten! Allt till en prisvärd slant.

Hur är tillgängligheten?
- Entrén går via Kongressen, du tar dig ner till eventet med hiss eller rulltrappa. Det finns även handikappstoalett. Det kan innebära svårighet att ta sig över travbanan då sanden är mjuk och vi har tyvärr inte möjlighet att bygga en ramp här då bilarna rör sig på hela travbanan samt att vi är begränsade i hanteringen av travbanan då denna är känslig.

Hur hittar jag till Solvalla?
- På Solvallas hemsida finns all information om hur du enklast tar dig till travbanan.

 

* Transportbilsdagens tävlingar kräver att du är föranmäld. Övriga tävlingar hålls på plats under dagen.