FIAT Professional presenterar ny generation transportbilar - Transportbilsdagen

FIAT Professional presenterar ny generation transportbilar

FIAT Professional presenterar nu en ny generation transportbilar inför modellår 2024. Nya Ducato, Doblò och Scudo debuterar med helt ny design, anslutningssystem, nästa generations ADAS system och elektriska drivlinor.


Det nya modellprogrammet offentliggjordes i Italien på Balocco - Stellantis Proving Ground, som en del i evenemanget "Stellantis Commercial Vehicle Ambition Day".

– Vi på astara Sweden är mycket stolta över att få erbjuda det starka och kompletta modellutbudet från nFIAT Professional och ser fram emot produktnyheterna som lanseras med modellår 2024, säger Christian Lysholm, Brand Director på astara Sweden som är generalagent och importör i Sverige för FIAT Professional.

Många uppdateringar

Ducato säljs i mer än 80 länder och är en av de mest sålda modellerna i FIAT:s historia, med mer än 3,5 miljoner tillverkade fordon på över 40 år. Nya Ducato modellår 2024 kommer med en rad uppdateringar och erbjuds med två olika drivlinor: diesel eller helt elektrisk. Nya E-Ducato MY24 har bland annat nya säkerhetssystem, uppdaterad komfort och nya tekniska funktioner.

 

FIAT Professional Ducato MY24 exteriör.

 

Nya Doblò MY24 är tack vare sina innovativa lösningar både säkrare och mer bekväm att köra. Såväl Doblò och E-Doblò kommer förnyas genom funktioner som svar på kundernas användningsområden och mobilititetsbehov.

FIAT Professional Doblò MY24 exteriör.


Nya Scudo MY24 är en multifunktionell, smart transportbil som kommer med en hundra procent elektrisk drivlina samt den senaste generationens dieselmotor. Både Scudo och E-Scudo kommer med en rad nya funktioner.

FIAT Professional Scudo MY24 exteriör.

 

FIAT:s uppdaterade modellprogram kommer att vara tillgängligt för fabriksbeställning i Sverige i början av 2024. Priser och konfigurationer är i skrivande stund ej bekräftade.

Läs mer om det uppdaterade programmet här.

07 Nov 2023 Nyheter