OSRAM lanserar nytt sortiment arbetsljus - Transportbilsdagen

OSRAM lanserar nytt sortiment arbetsljus

OSRAM utökar nu sitt sortiment med flera nya armaturer. Det handlar om LEDriving PX-serien, som omfattar kompakta arbetsljus med hög ljuseffektivitet.

OSRAM LEDriving PX är ett skräddarskytt arbetsljus med många olika användningsområden. Tack vare matrissystemet går det att anpassa lamporna efter önskemål och det är också möjligt att montera flera armaturer på ett fordon för att belysa platser med fantastisk precision.

LEDriving-serien delas in i fyra underkategorier där ljusfördelningen är den viktigaste parametern. "Flood" ger den bästa ljusfördelningen för att belysa ett stort område nära fordonet. "Spot" ger en effektiv, riktad siktsträcka långt framför fordonet med en koncentrerad ljusbild. "Wide" har som namnet antyder en bred ljusbild och lyser upp området nära fordonet. Slutligen återfinns "Ultra-Wide" som lyser upp ett mycket stort område så nära fordonet som möjligt.

Notervärt är att det i varje kategori går att välja mellan fyra olika armaturer, var och en med olika ljusflöde: 1 500 lm, 2 500 lm, 3 500 lm samt 4 500 lm.

Läs mer på www.osram.se.

 

03 Nov 2022 Nyheter