Utforska marknadens senaste transportbilar och verktyg - Transportbilsdagen

Testa marknadens senaste transportbilar och verktyg: "Vi kan lova riktigt bra mässpriser"

Årets tveklöst två största event när det gäller lätta transportbilar och verktyg närmar sig med stormsteg. Det gäller förstås Transportbilsdagen och Powertool Pro Event, som löper pararellt med varandra den 26 augusti på Solvalla travbana.

Här finns över 50 olika varianter av lätta transportbilar redo att provköras. På Powertool Pro Event finns både leverantörer och återförsäljare på plats, så att du kan köpa verktygen direkt, säger Rickard Carlsson, Publisher.

Transportbilsdagen på Solvalla, som arrangeras av tidningen DMH – Den Moderna Hantverkaren, är Sveriges största provkörningsdag för lätta transportbilar. Älskar du just allt med transportbilar, så vill du helt enkelt inte missa denna fest, som brukar locka många besökare.

Här kan du nämligen provköra otaliga modeller direkt på plats. Och samtidigt få exklusiva erbjudanden på lätta transportbilar och allt som hör till.


– Är du ute efter en ny transport eller kanske bara vill sondera marknaden ska du besöka Transportbilsdagen. Här finns över 50 olika varianter av lätta transportbilar redo att provköras. Du kommer hit med en bestämd uppfattning om vilken bil du vill ha, och går härifrån med helt nya favoriter. Men här finns inte bara transportbilar, utan även tillbehör och kringutrustning till din nya arbetshäst, säger Rickard Carlsson, Publisher.

Parallellt med Transportbilsdagen, så hålls ytterligare ett event på Solvalla travbana: Powertool Pro Event — ett nytt event för dig som använder proffsverktyg i ditt yrke.


På Powertool Pro Event samlas Sveriges bästa verktygstillverkare under ett och samma tak. Som besökare får man en unik möjlighet att testa och jämföra verktyg och maskiner.

– Powertool Pro Event är ett nytt event för alla som älskar verktyg. Här kan du testa verktygen mot varandra för att se vad de går för, och för att se om de passar just dina behov. Vi har både leverantörer och återförsäljare på plats så att du kan köpa verktygen direkt. Vi kan lova riktigt bra mässpriser under dagen, säger Rickard Carlsson.

Transportbilsdagen och Powertool Pro Event pågår mellan klockan 08.00 och 15.00 på Solvalla den 26 augusti. Fri entré och fri parkering.

Föranmäl dig till Transportbilsdagen här och till Powertool Pro Event här.

18 Aug 2022 Nyheter