Fynda bilinredning i världsklass på Transportbilsdagen: "Kvalitet till rätt pris" - Transportbilsdagen

Fynda bilinredning i världsklass på Transportbilsdagen: "Kvalitet till rätt pris"

Är du ute efter flexibel bilinredning av högsta klass till transportbilen? Då är ett besök hos System Edström ett givet stopp på Transportbilsdagen.

– Kom och träffa våra kompetenta och trevliga säljare. Du kan få en offert uppritad på plats, säger Ann Winitsky Säiner, Head of Marketing and Customer Support på System Edström Bilinredningar.

En av nyheterna, som System Edström kommer att visa upp på Transportbilsdagen på Solvalla den 26 augusti är Carlock, vilket är en av de nyaste produkterna i sortimentet. Carlock är ett extra säkerhetslås till skåpbilar, som är en tacksam lösning med tanke på att inbrott i lastutrymmet på just skåpbilar ökat drastiskt de senaste åren.


Överhuvudtaget är flexibiliteten tongivande när det kommer till System Edström och dess produkter.

– Kvalitet till rätt pris. Våra system är väldigt flexibla, bakåtkompatibla till hundra procent. Du kan alltså ha en inredning från 1958 (då företaget startade) och komplettera det med våra senaste produkter om du skulle vilja, säger Ann Winitsky Säiner, Head of Marketing and Customer Support på System Edström Bilinredningar.

Om du får plocka ut någonting i ert sortiment, vad lyfter du fram då?

 – Vår sortimentväska, våra långlådor med hög lastkapacitet och utdragbara till hela 90 procent. Även vår lastsläde går att dra ut långt. 

Varför ska man besöka just er under Transportbilsdagen?

 – Kom och träffa våra kompetenta och trevliga säljare. Du kan få en offert uppritad på plats! Alltid tillgängliga. Finns en anledning varför vi är marknadsledande.

Finns det några trender vi kan se kring transportbilar och vart utvecklingen pekar på inom den närmsta framtiden?

– Mycket fokus på miljö och säkerhet, två saker vi arbetar väldigt aktivt med hela tiden.

Föranmäl dig till årets upplaga av Transportbilsdagen här.

09 Aug 2022 Nyheter