Nya Renault Master E-TECH Electric orderöppnas i svensk Renaulthandel - Transportbilsdagen

Nya Renault Master E-TECH Electric orderöppnas i svensk Renaulthandel

Nya Renault Master E-TECH Electric 52 kWh orderöppnas i svensk Renaulthandel. På årets Transportbilsdagen har du också chansen att se den på plats i Renaults monter.

Renaults eldrivna transportbil, den helt nya Master E-TECH Electric, har uppdaterats med ett helt nytt batteri på 52 kWh och därmed ökat räckvidden upp till cirka 20 mil WLTP. Och nu är det möjligt att lägga order på den heta transportbilen i svensk Renaulthandel, som visas på Transportbilsdagen den 26 augusti på Solvalla tillsammans med nya Kangoo E-TECH Electric.

Designmässigt är det inga förändringar på nya Master E-TECH Electric. Den har samma uppdaterade front, nya interiör och innovativa funktioner i kupén som versionerna med förbränningsmotor.

Master E-TECH Electric kommer likväl att finnas i 11 versioner (i stället för de ursprungliga sex), med ett urval av tre olika längder och tre olika höjder, tillgängliga i 3.1t och 3.5t när beställningarna öppnar. Den helelektriska versionen har samma lastutrymme som sin motsvarighet med förbränningsmotor med en av de största lagringsvolymerna i sin kategori.

Läs mer om nya Renault Master E-TECH Electric på www.renault.se.

 

05 Jul 2022 Nyheter