En finare terrängbil - Transportbilsdagen

En finare terrängbil

High Altitude, en lyxigare tappning på Jeep Gladiator.

Du är hantverkare, du behöver lasta tungt och du behöver ta dig fram och likväl representera din firma. Idag kan du välja transportbil efter behov och samtidigt få en riktigt snygg bil som reflekterar det du vill att den ska.

Jeep lanserade som bekant sin Gladiator under 2019, en kompetent pickup, som nu kommer i en lite lyxigare tappning under beteckningen High Altitude. Denna beteckning är namnet på en produktlinje som även innefattar Jeep Wrangler. Och trots det lite mer städade utseendet är det ändå Jeep vi talar om – här har man inte kompromissat om bilens terrängegenskaper.

Räkna med samma framkomlighet som du är van vid. High Altitude-modellerna pryder en skinnklädd interiör, stolar i Nappa med quilt-mönster, 20”-fälgar i högglans svart, LED-lampor runtom, lackerade handtag, backspeglar och andra detaljer. Vill ni läsa mer kan ni surfa in på WWW.JEEP.COM

07 Apr 2020 Nyheter