Ett franskt sätt att köra pickup! - Transportbilsdagen

Ett franskt sätt att köra pickup!

När såg du en Peugeot pickup senast? Bra fråga, eller hur?

Nu meddelar den franska biljätten att de tar sig an pickupsegmentet med besked med nya LANDTREK. Vänta dig komfort som i en personbil, dragkapacitet på upp till 3,5 ton, olika karosserival och terrängkapacitet som heter duga. Bland motorvalen finns en 1,9 liters diesel på 150 hästar med en sexväxlad manuell låda, samt en bensinare på 2,4 liter med 210 hästar.

Växellådsalternativen där är en sexväxlad manuell Getrag-låda och en sexväxlad automat med Sport- samt Eco-läge. Finns även med bakhjulsdrift eller fyrhjulsdrift. På insidan finner man en rad olika uppkopplingsmöjligheter, en 10” HD-pekskärm kompatibel med Apple CarPlay och Android Auto, valet av två stolar fram eller en tresitsig ”frambänk” samt isofix-fästen i bak. Lansering sker initialt i Sydamerika och Afrika, först därefter får vi se hur planen för Europalanseringen ser ut.

Vill ni läsa mer föreslår vi att du surfar in på WWW.PEUGEOT.COM

12 Mar 2020 Nyheter