Klädsamt val av transportbil - Transportbilsdagen

Klädsamt val av transportbil

Att matcha bilens färg med firman eller till och med dina arbetskläder är ingen dum idé.

Det är heller inte rocket science att det ger ett professionellt intryck om allt ser enhetligt ut. I denna limiterade utgåva av Chevrolet Silverado har man gått steget längre. Det är en Carhartt Special Edition. Hör du till hantverksgruppen som har hoppat på trenden med retro-looken, i detta fall Carhartt, måste denna bil i så fall vara grädden på moset. Bilen finns endast i Mosaic Black Metallic och pryder detaljer i Carhartt-guld samt har Carhartt-loggor på dörrar, baklucka och täckkåpa. Inredningen har fått vädertåliga mattor, också med Carhartt-logga, och stolarna är tvåtonade i svart och Carhartt-brunt skinn. Bilen hamnar på marknaden hösten 2020. Läs mer på www.chevrolet.com

02 Dec 2019 Nyheter