Tänd ett LED-ljus och låt det skina

Du som åker runt med Hella Halogen-extraljus kan nu enkelt uppgradera till LED.

Förutom att LED-ljus är ett mer hållbart alternativ så uppfyller de även gällande lagkrav och påverkar heller inte transportbilens övriga elektronik. Andra argument till att byta till LED är blixtsnabb tändning, bättre ljusbild och att ljusen passar både 12 och 24 volt. Nämnde vi att installationen är enkel? Räkna med 15–20 minuter: lossa fyra skruvar, ta bort insatsens fästram, sedan lite ditten och datten, lite hux flux, och violà: Du är klar! Skämt åsido, det är faktiskt väldigt enkelt. ”Fyra skruvar och två kablar som ska lossas”, det är egentligen allt som behövs enligt Peter Klingsell, produktchef för Hella extraljus på KG Knutsson AB. Och så förstås installation i omvänd ordning med den nya insatsen på plats. Läs mer på www.hella-lightstyle.com/sv

30 Nov 2019 Nyheter Ljus