Uppdatering på franska - Transportbilsdagen

Uppdatering på franska

Master och Trafic kommer nu i uppdaterade versioner.

Fransoserna har bland annat uppdaterat fronten på dem bägge för att passa in i Renaults nya designspråk. Nya motorer, växellådor och utrustning utlovas också. Dessutom en ny färg: Urban Grey. Master bjuder på bland annat ett nytt sortiment av 2,3 liters dCi-motorer med minskad bränsleförbrukning, elegant inredning med ny instrumentpanel och induktiv smartphone-laddning samt generösa lastmöjligheter. När det gäller Trafic har modellen fått nya 2,0 liters dCi-motorer, möjligheten att omvandlas till ett mobilt kontor med smarta uppkopplade multimedialösningar och genomtänkta lastutrymmen. Mer information än vad vi får plats med här finns förstås på www.renault.se

20 Aug 2019 Nyheter