Spännande produkt

Två spännband hittade du på ett jobb i somras. Det tredje ligger någonstans i handskfacket i kollegans bil, som dessutom är för kort. Det fjärde spännbandet är hundens koppel.

Alla ligger utspridda och fladdrar runt i takt med vägens alla svängar och krön. Denna levnadsstandard är varken kul eller produktiv, och definitivt inte säker när något ska surras fast. Men den tiden är nu förbi, för Sortimo har ett kit med all nödvändig lastsäkring du behöver i en enda låda. Sortimo i-BOXX 72G Load-Secure innehåller flera olika surrningsband med snabbspännare och klämlås, antiglidmattor samt ett informationsblad om lastsäkring för säker lasthållning var du än är. Lådan väger 3,56 kilo och har måtten 367 x 316 x 72 millimeter. Mer info finns hos www.mysortimo.se

 

17 Mar 2019 Nyheter Tillbehör