Nya Ranger från Ford - Transportbilsdagen

Nya Ranger från Ford

Den nya generationen av Ford Ranger är här. Den är smartare än någonsin med flera förarassistanssystem och lägre bränsleförbrukning. Men det bästa av allt är att den är tillgänglig från och med nu.

Den nya modellen har försetts med Fords EcoBlue-diesel på två liter och en tioväxlad automatlåda för en sammanlagd effekt på 213 hästar och ett vrid på 500 newton. En detalj som heter FordPass Connect on-board gör bilen till en rullande WiFi-punkt för uppkoppling av upp till tio enheter samtidigt. Säkerhetsfunktioner som aktiv inbromsning, fotgängaravkänning och en intelligent hastighetsbegränsare gör livet på vägen lite tryggare för alla inblandade.

För en sportig touch är flera detaljer titaniumbelagda – tillsammans med den nya interiörkulören Ebony Black och exteriörfärgen Saber Orange kan det inte bli annat än rätt. Orderböckerna är som nämnt redan öppna och de första bilarna levereras i sommar. Vill du veta mer föreslår vi att du surfar in på www.ford.se

 

28 Feb 2019 Nyheter