HBA breddar populär varningsljusserie - Transportbilsdagen

HBA breddar populär varningsljusserie

Senaste nytt i Landsort-serien är ett av marknadens minsta runtomlysande varningsljus, minipuck.

Landsort minipuck är ett av marknadens minsta runtomlysande varningsljus. Minipucken har aluminiumbas och är avsedd för planmontage. Med sina kompakta mått är den lättplacerad och passar i trånga utrymmen.

Fördelarna är många med detta varningsljus. Minipucken har högkvalitativa dioder, vilket ger både lång livslängd och ett kraftfullt ljus som syns. Varningsljuset har tolv olika ljusmönster att välja mellan varav ett är E-godkänt enligt ECE R65 klass 1/TA1. Minipucken har antingen roterande eller blixtrande ljusmönster samt 30 centimeter kabel med öppen ände.

Läs mer på www.hba.nu.

 

19 Okt 2022 Nyheter