Rix90 ordnar skräddarsydd foliering för företagsbilen - Transportbilsdagen

Rix90 ordnar skräddarsydd foliering för företagsbilen: "Anpassas helt efter dina förutsättningar"

Med egen tillverkning och montering av dekor — och nära 40 år i branschen — är Rix90 AB ett tongivande reklamföretag med fokus på bildekaler/bilfoliering och foliering till fastigheter. På året upplaga av Transportbilsdagen är företaget från södra Stockholm på plats på Solvalla — och det finns goda anledningar att ta ett snack med Rix90.

 Att beställa bildekaler är ofta något som utförs i samband med bilköpet. Ju tidigare vi får vara med i kommunikationen mellan slutkund och bilsäljare desto mer träffsäker reklam kan vi leverera, säger Johan Eriksson på Rix90.

Hur viktigt det kan vara att foliera företagsbilen för att bygga ett starkt varumärke genom visuell kommunikation går inte att överskatta.
Här kommer Rix90 in i bilden som en stark aktör och på årets upplaga av Transportbilsdagen är reklamföretaget på plats på Solvalla travbana.

 

 

 Rix90 tillverkar skräddarsydd foliering till företagsbilar. Med oss pratar du om du insett vikten av att göra reklam på din redan betalda annonsplats. Eftersom vi tillverkar reklam som anpassas helt efter dina förutsättningar ser vi alla våra produkter som väl beprövade nyheter, säger Johan Eriksson på Rix90.

Finns det något ni erbjuder, som utmärker er jämfört med era direkta konkurrenter?

– Vi erbjuder en helhetslösning med stort ansvar för slutprodukten. Allt vårt arbete sker i egen regi: med egna projektledare, grafiker, produktionsavdelning för reklammaterial samt montagehall. Montage kan förstås även utföras direkt hos din bilsäljare.

Om du får plocka ut någonting i ert sortiment, vad lyfter du fram då?

– Varseldekor (battenburgmönster) till fordon som utför arbete i trafiken och offentliga miljöer. Sveriges vintrar är långa och mörka och inställningen till anställdas säkerhet blir bara högre för varje år. Utöver trafiksäkerheten som reflexdekor medför ökar också seriositeten hos ditt företag i dina kunders ögon.

Varför ska man besöka just er under Transportbilsdagen?

– Hos Rix90 lär du dig om processen av att foliera bilar. Att beställa bildekaler är ofta något som utförs i samband med bilköpet. Ju tidigare vi får vara med i kommunikationen mellan slutkund och bilsäljare desto mer träffsäker reklam kan vi leverera. Då kan du också hämta ut din bil dekalerad och klar vid leverans.

Finns det några trender vi kan se kring transportbilar och vart utvecklingen pekar på inom den närmsta framtiden?

– Inom bildekor är det fortfarande populärt med minimalistisk och sober design. Man vill inte vara ”för mer”. Men vi märker helt klart att vi nordbor börjar inse vikten av att synas med ett mer bearbetat och mer färgstarkt formspråk. En transportbil syns verkligen hos potentiella kunder, då gäller det att synas mer än konkurrenterna.

Föranmäl dig till årets upplaga av Transportbilsdagen här.

15 Aug 2022 Nyheter