Världspremiär för nya Amarok - Transportbilsdagen

Världspremiär för nya Amarok

Sveriges bäst säljande pickup i modern tid, Amarok, får äntligen sin efterföljare. På torsdagen klockan 10.00 visas bilen upp för första gången under en 20 minuter lång livestream på YouTube.

Med över 18 000 sålda Amarok i Sverige och en första plats på försäljningslistan från 2012 till 2020, när produktionen av första generationen upphörde, är det många som går och väntar med spänning på att efterföljaren ska presenteras.

Nu behöver du inte vänta så länge till. Världspremiären av helt nya Amarok sker redan nu på torsdagen, den 7 juli klockan 10.00, och det går att följa sändningen direkt via Youtube på denna länk. 

För den nyfikne (vilket vi misstänker är rätt så många) så uppdateras också, strax efter premiären, Volkswagen Transportbilars hemsida med bilder och matnyttig information om de versioner, som kommer erbjudas på den svenska marknaden. 

Säljstart nästa år

Gott så. Förberedd kaffet och luta dig tillbaka i soffan. Snart är det världspremiär för denna synnerligen populära pickis.

Notervärt är att det efter sommaren kommer vara möjligt att anmäla sitt intresse för nya Amarok. Någon gång i början på nästa år förväntas säljstarten att ske.

06 Jul 2022 Nyheter