Energisystem för alla typer av arbetsfordon - Transportbilsdagen

Energisystem för alla typer av arbetsfordon

HBA breddar sitt sortiment av strömförsörjning genom ett litet och smidigt energisystem för alla typer av arbetsfordon.

ES-500 är en 500W högpresterande inverter med ren sinusvåg som tack vare ett inbyggt LiFePO4-batteri driver 230V AC- applikationer under lång tid. Systemet stödjer allt från bärbara datorer och verktygsbatterier till telefoner och läsplattor. Den senaste tekniken inom batteriövervakning skyddar batterierna från överbelastning och säkerställer längsta möjliga livslängd för systemet.

ES-500 kommer i en väska som är designad med den professionella användaren i åtanke och byggd för att utstå tufft väder och hårt arbetsklimat. Väskan har låg vikt och är lätt att ta med överallt. ES-500 har utgångar på 5V DC, 12V DC och 230V med ren sinusvåg. Systemet laddas via 12V DC eller 230V AC. Läs mer på www.hba.nu.

01 Jul 2022 Nyheter