Skydda grejerna vid olycka

Man vet aldrig när olyckan kan vara framme. Företagsgruppen Bott har därför tagit fram ett lastrumsskydd.

Och det är ju knappast något som är fel med tanke på den eventuella värdeminskningen, som kan uppstå vid skador. Lösningen består i ett halkfritt golv, även när det är vått, och är förankrat i fordonet. Kanter i aluminum är också en garant vid tunga påfrestningar. Innerväggspanelen vario protect skyddar karossen från repor och bucklor. De 4 millimeter tjocka arken av polypropen är extremt lätta i sitt utförande, men står väl emot olika kemikalier.

Bott erbjuder också airline-skenor för att smidigt säkra lasten, och där räknar vi in skrymmande byggmaterial, verktyg och så vidare. Känns det overkill med det, så går det utmärkt att fästa dem på sidoväggen.

Verktygen? En inte helt oviktig detalj i sammanhanget. Lastsäkringsväskan Systainer³ återfinns på mellanväggen och består av fyra spännband på 3,5 meter, två med klämmor och två med spärr, sex lastsäkringsdynor samt sex kantskyddsdynor. Läs mer på www.bott.se.

28 Jun 2022 Nyheter Bott