HBA – belysning - Transportbilsdagen

Smart belysning för transportbilen

HBA Fordonsteknik har tagit fram smart belysning anpassat för flertalet transportbilsmärken.

Extraljuspaket, varningsljus, arbetsbelysningar och back-TV-system. Det låter som tomten på julafton och en anammande julklappsutdelning. I början av maj. Men, nej, det är HBA Fordonsteknik som har tagit fram en radda produkter, speciellt anpassat för tre transportbilsmärken: Volkswagen, Ford och Mercedes-Benz. Det handlar om smart belysning.

Och det bästa är att HBA modellanpassar allt. Det går snabbt att installera och en fågel viskade att du kan vara halvtaskig på att montera men ändå få ett proffsigt resultat. Kort och gott, så blir transportbilen en smula tryggare med rätt belysning och back-TV-system. Det behöver knappast sägas att ett skräddarskytt backkamera-system kan löna sig rejält på sikt, faror och hinder kan som bekant komma i tid och otid i alla sammanhang. Läs mer på www.hba.nu.

06 Maj 2022 Nyheter