IVECO Daily - Transportbilsdagen

Dags för ny transportbil?

En ny transportbil är aldrig fel. Nu kan du dessutom lägga vantarna på en ny sådan på Sverige-marknaden i form av IVECO Daily.

Och vi lovar att den är vassare än den Borat rattar. IVECO Daily har en rad fiffiga och praktiska funktioner, som Air-Pro vilket ger intelligent luftfjädring med smart elektronisk styrning. Vidare hittar vi IVECO Driver Pal och det är en kompis som inte lär svika dig. Det är nämligen en Alexa-baserad röstassistent för en både säker och bekväm körupplevelse. Hur det ligger till med sätena? Jodå, du lär sitta skönt i denna även om du råkar vara lika lång som en basketspelare i NBA. Bland annat har sätena inlägg av minnesskum i mitten av sittdynan, ryggstödet och nackskyddet. Under huven hittar vi en 2,3-liters optimerad motor som förbrukar upp till 6 procent mindre bränsle samt 15 procent större vridmoment för krävande uppgifter. Det gillar vi.
Läs mer på www.ivecodaily.se.

05 Apr 2022 Nyheter