Arbetslyx

Dyker ni upp på arbetsplatsen bakom ratten på en Concept EQT från Mercedes-Benz är risken att era kunder misstänker att ni tar för mycket betalt för era jobb. Då gäller det att leverera. Men det är petitesser i sammanhanget, för vem skulle inte vilja ha en sådan här som transportbil?

Transportbilen blir del av den kommande T-klassen och är riktad till kunden som behöver lastutrymme, antingen till utflykten eller i jobbet. Varken laddningstid eller motorkapacitet framgår av pressreleasen, däremot står det att inredningen består av detaljer i skinn, smarta förvaringslösningar och det smarta infotainment-systemet MBUX. Skjutdörrar finns på bägge sidor om Concept EQT och ger gott om utrymme när kollegorna ska in, eller om ni behöver göra en snabb undanflykt om er potentiella kund retar upp sig på er nya transportbil och har som avsikt att ge er en fysisk uppläxning. Dessutom får man med en elektrisk longboard på köpet. T-klassen hamnar på marknaden under 2022.

Läs mer på WWW.MERCEDES-BENZ.SE