Sportig transport - Transportbilsdagen

Sportig transport

Med T6-1 Sportline kan du gott och väl glömma allt vad Golf GTI heter. Här har du nämligen det bästa av två världar: fart och lastutrymme.

Nya Volkswagen T6.1 är enklare uttryckt en riktigt sportig Transporter. Och det är inte heller enbart utsidan som tuffats till: även interiören har fått sig en omgång. Bland annat får man en klädsel i nappaläder och honeycomb-sömmar komplett med Sportline-logga. På utsidan erbjuds blanksvarta 18”-fälgar och färgvalen som finns är Indium Grey, Fortana Red, Ravenna Blue och Copper Bronze.

Det låter onekligen som en god cocktail. Vacker, om inte annat. Dessutom har fjädringen sänkts och rutorna tonats för den rätta känslan. Motorn är en tvåliters TDI 204 PS med en sjustegad DSG-automatlåda. Det här ger en 0–100-tid på 8,9 sekunder. Och glöm inte vad det är för bil vi pratar om. Juste, en Transporter.

Läs mer på WWW.VOLKSWAGEN.SE

05 Maj 2021 Nyheter