Här är vargen

Alpha Wolf är alldeles modern, samtidigt som den ser ut som den skulle kunna var hämtad från 1980-talet. Men trots utseendet, en varg i 1980-tals kläder om man så vill, bjuder den här elbjässen på fina specifikationer.

Räckvidden sägs hamna någonstans mellan 400 och 440 km med antingen en eller två elmotorer, beroende på vad du är sugen på. Den är utrustad med fyrhjulsdrift, en 0–100-tid på 6,2 sekunder och en dragkapacitet på 1 360 kg. Kan levereras med 16”- eller 18”-hjul och rymmer två pers. Inredningen är enligt Alpha Motor Corporation av ”premium-kvalitet” och för en premium körupplevelse utrustas Alpha Wolf med en digital förardisplay, toppklassigt ljud, Bluetooth och en bred infotainment-display. Flaket mäter för övrigt 1 652 x 1 490 x 397 mm. Och färgen SF Blue, som syns på bilderna, sägs vara inspirerad av den blåa himlen i San Fransisco.

Läs mer påå WWW.ALPHAMOTORINC.COM