En trogen arbetshäst - Transportbilsdagen

En trogen arbetshäst

Det är något romantiskt med tanken på ödsliga landskap och det eviga gränslandet. Sitter man dessutom i en Nissan Frontier är känslan fulländad.

Det här är 2022 års modell som kommer på marknaden nu i sommar. Här erbjuds nya färger som Tactical Green Metallic för dig som behöver en ny taktik och Boulder Grey Pearl för dig som söker en nyans till. Pickupens linjer hämtar inspiration från klassiska Nissan Hardbody och ger därmed en nickning till det ljuva 1980-talet. För dig som gillar att vara bäst i klassen kan vi berätta att under huven så döljer sig en direktinsprutad 3,8-liters V6-motor kapabel att leverera 310 vilda hästar.

Med nio automatiserade växlar är det bara att njuta av ditt nya liv som banditjagande prisjägare i en förort nära dig. Läs mer på WWW.NISSAN.COM

31 Mar 2021 Nyheter