Stick ut med kamouflage - Transportbilsdagen

Stick ut med kamouflage

Denna begränsade utgåva av Chevrolet Silverado är en spännande sådan.

Det handlar om ett samarbete mellan Chevrolet och Realtree, varav det senare är ett företag som är världsledande inom kamouflageprodukter. Företagen samarbetade första gången 2016 och succén var ett faktum, varför det nu är det dags igen.

Nya Realtree Edition får en 2” högre markfrigång än grundbilen, 20” svartlackerade fälgar med bitiga Goodyear Wrangler Territory terrängdäck samt Z71-paketet, som bland annat innebär Rancho-stötdämpare, hasplåtar och en automatiskt låsningsbar bakre differential. Två drivlinor erbjuds, varav en med en V8 på 5,3 liter och en sexväxlad manuell låda och den andra med en 6,2 liters V8 och en tioväxlad automatare. Realtreekamouflage pryder flaket och huven samt detaljer i förarkupén. Pickupen dyker upp till försäljning i sommar.

WWW.CHEVROLET.COM

23 Apr 2020 Nyheter