Startkraft som inte sviker

Det är inte vår mening att tråka ut dig med batterisnack. Men om vi säger att du med detta batteri i transportbilen kan du sänka den totala ägarkostnaden, skulle det vara intressant?

VARTA ProMotive AGM är ett bilbatteri framtaget med transportbilar och kommersiella fordon i fokus. Eftersom kommersiella fordon har många elektriska system igång krävs ett batteri som orkar med, och inte sviker dig när det är dags att starta på morgonen. Start-stopp-funktionen är en typisk ”nymodighet” som drar ström, för att inte tala om mikrovågsugn, kyl och liknande för er som kör land och rike runt i de tyngsta fordonen. En av batteriets hemligheter är en glasfibermatta som absorberar batterisyran, ökar cyklingsstabiliteten och även förebygger kapacitetsförlust till följd av syraskiktning. Ett startbatteri som håller längre och ger kraft åt bilens alla system utan att protestera, det tackar man inte nej till. Läs mer på www.varta-automotive.se

30 Nov 2019 Nyheter Batteri