Optimera + Peugeot transportbilar = sant!

Upp till 75 000kr i rabatt vid köp av transportbil* Optimera och Peugeot Sverige med lätta transportbilar har ett samarbete. Det innebär att du som är medlem i Proffsklubben har möjlighet att köpa en ny Peugeot transportbil – med riktigt, riktigt bra medlemsvillkor.

Proffsutrustad med många praktiska detaljer. För dig som kräver hög komfort och smart utrustning. Skapad för en tuff arbetsdag.

Peugeot Partner

Exklusiv rabatt på Partner: 26%
Lastvolym upp till 4,4 m3
Ordinarie pris från 184 900 kr
Ert pris: Från 136 826kr 

Läs mer om Peugeot Partner

Peugeot Expert

Exklusiv rabatt på Expert: 25%
Lastvolym 6,6 m3
Ordinarie pris från 214 900 kr
Ert pris: Från 161 175 kr

Läs mer om Peugeot Expert

Peugeot Boxer

Exklusiv rabatt på Boxer: 25%
Lastvolym upp till 17 m3
Ordinarie pris från 256 900 kr
Ert pris från 192 675 kr 

Läs mer om Peugeot Boxer

 

Gå med i Proffsklubben idag och ta del av dessa erbjudanden under Transportbilsdagen!

Kontaktuppgifter

Om du har frågor hittar du kontaktuppgifter till respektive återförsäljare här
 

Peugeot transportbilar

Peugeot har en stolt och lång bilbyggartradition inom affärsområdet lätta transportbilar. Peugeot erbjuder ett av marknadens bredaste modellprogram av lätta transportbilar med lastkapacitet upp till 3,5 ton. Det har gjort oss till ett av de ledande märkena i Europa, och vi har en mycket stark position i Sverige.

 

Peugeot transportbilar – oss proffs emellan

Din arbetsplats ska vara bekväm, säker och praktisk. Därför bygger och utvecklar vi våra transportbilar med fokus på att alltid sätta föraren i främsta sätet. Kupén är ditt kontor och i en Peugeot kan du vara säker på att alltid få bästa möjliga komfort med ergonomiskt utformade reglage. I kupén på våra transportbilar finns många smarta förvaringsdetaljer som tillsammans gör jobbet enklare. Den moderna konstruktionen med effektiva motorer bidrar också till en optimal och säker körupplevelse.

Peugeot samarbetar med ett flertal påbyggare. Alla våra modeller kan också skräddarsys och inredas exakt så som du vill ha din transportbil. Det dagliga jobbet ska flyta på snabbt och smidigt. Allt för att du som professionell yrkesmänniska ska kunna göra det du är bäst på i din affärsverksamhet. Med ett av marknadens bredaste utbud av transportbilar kan vi garanterat erbjuda en version som passar både dig och ditt företag. Och som håller vad den lovar. En transportbil från Peugeot levererar det du förväntar dig – varje dag under årets alla dagar. Detta är också de främsta argumenten för att du ska äga och köra en Peugeot.