Läckert transportbilskoncept från Renault

Med Renault Kangoo Z.E Koncept vill den franska biltillverkaren ge en fingervisning om den lätta transportbilens kommande design.

Den här eldrivna konceptbilen visar hur man har lyckats integrera nytta med nöje i perfekt harmoni: Kangoo Z.E Koncept tangerar personbilsgränsen med tydliga hjulhus, skulpterade sidor och rundade axelpartier. Även interiören, fönster och strålkastare pressar gränserna för vad man traditionellt känner igen som en transportbil.

Konceptbilen på bilderna sportar den petroleum-nyanserade kulören Austral Grey – vackert! Och som ni ser passar bilen fler än enbart moderna hantverkare. Titta bara på damen på bilden som har den som ambulerande cykelverkstad. Nya Renault Kangoo planeras dyka upp nästa år. Läs mer på www.renault.se

14 Maj 2019 Nyheter Elbil Skåpbil