Ditt dagliga bröd

En ny Iveco Daily har gjort entré. Förutom uppkopplingsmöjligheter som möjliggör en skräddarsydd körupplevelse utefter dina behov, möter nya Daily även miljökraven för Euro 6d-temp.

Bland funktionerna kan nämnas ett antikrock-system som bromsar bilen om risk för kollision finns, samt Queue Assist som följer med i trafikens rytm och minskar antalet start och stopp vid tung trafik.

Andra finesser är Crosswind Assist, nya LED-ljus samt City Mode som gör styrningen lättare vid körning i stadsmiljö. Dessutom går det att se över telemetrin via webbportalen MyDaily som håller koll på bland annat förbrukning och förarens körstil. Varför inte tävla om vem som är firmans snålaste förare? 2,3-liters F1A-motorer på mellan 116–156 hästkrafter finns, samt 3,0-liters F1C-motorer mellan 160–210 hästkrafter. Läs mer på www.iveco.com