Hela firman får plats i nya Opel Zafira

Ibland behövs det en stabil personbärare om ni är många på firman som behöver förflyttas samtidigt. I sådana fall kan nya Opel Zafira vara det givna fordonet för ändamålet.

Opel Zafira Life är en MPV (Multi Purpose Vehicle) som har gått från att vara en slätstruken familjebil till att vara en rätt cool stjärtförflyttare. Den erbjuds i tre längder: small, medium och large, och är fullmatad med smarta finesser och hjälpmedel för en roligare körupplevelse. Räcker ett toppmodernt infotainmentsystem, head up-display och en kamera-/radarbaserad aktiv farthållare som lockmedel? Då kan vi även tillägga att den fjärde generationens Opel Zafira har fått maximala fem stjärnor i Euro NCAP, samt har panoramatak som sträcker sig från förarplats till passagerarna i bak.

Dessutom får det plats med upp till åtta gubbar (eller gummor) plus förare i bilen. En fyrhjulsdriven modell dyker också upp redan vid försäljningsstart. Motoralternativ avslöjas inom kort. En eldriven Zafira dyker upp under 2021. I Sverige öppnar orderböckerna i vår. Mer information finner ni på www.opel.se

 

24 Mar 2019 Nyheter MPV