Opel Vivaro har vuxit upp

Bilarna växer upp så fort nu för tiden! Det är svårt att tro att den tredje generations Opel Vivaro redan är här.

Den ultramoderna bottenplattan (Opels egna ord, vi avsäger oss ansvaret om du endast finner den modern) erbjuder ett utbud som kan skräddarsys efter dina och firmans behov. Välj mellan skåp, dubbelhytt, chassi eller minibuss och tre längder: 4,60, 4,95 och 5,30 m. Rymmer upp till 6,6 kubikmeter last upp till 1,4 ton. Den maximala dragvikten är 2,5 ton och höjden på bilen är inte mer än 1,90 m.

Med funktionen FlexCargo, kan man bland annat öppna en genomlastningslucka under passagerarsätet för att få plats med långa reglar och liknande. Vivaro är även matad med flera intelligenta assistanssystem, bland annat head-up-display, dåsighetsvarnare och adaptiv farthållare. Flera toppmoderna motorer erbjuds; inga detaljer om motoralternativ i skrivande stund dock, men serviceintervaller på upp till 50 000 km kan vara attraktivt att veta. Dessutom dyker en elektrisk Vivaro upp under nästa år. Läs mer på www.opel.se

17 Feb 2019 Nyheter Skåpbil Opel